קליבר, לוגו, מדפסות תלת מימד, סורקי תלת מימד, חיתוך בלייזר

מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90

Prusa Logo

Prusa Pro HT90 – המדפסת היחידה להדפסת חומרים מרוכבים שמהנדסים צריכים 

עם תא חימום אקטיבי, קירור חדשני וראשים ניתנים להחלפה, ה-HT90 מתמודדת בקלות עם כל דבר, מהדפסת אב טיפוס מהירה במיוחד ב-PLA ועד להדפסת PEI (Ultem) המאתגרת, הפילמנט הנפוץ ביותר עם אישור לתעשיית התעופה והחלל.

מהירה ואיכותית גם עם חומרים מאתגרים

ה-Prusa Pro HT90 היא מדפסת תלת מימד דלתא קינמטית עם אזור הדפסה גלילי (Ø300 × 400 מ"מ), שתוכננה במיוחד להדפסת חומרים טכניים מתקדמים כמו ABS, ASA, PCCF ו-PA. תא ההדפסה המחומם, שמגיע עד 90°C, יחד עם מערכת קירור חדשנית, מבטיחים הידבקות שכבות מעולה ואיכות הדפסה גבוהה גם ביצירת חלקים גדולים ללא עיוותים, או היפרדות שכבות. הודות לטכנולוגיית Input Shaper, ניתן להדפיס אבות טיפוס במהירות, במיוחד ב-PLA, PETG וחומרים דומים, שניתנים להדפסה חלקה גם בתא סגור.
המדפסת כוללת ראש הדפסה ניתן להחלפה עם דיזה לטמפרטורה גבוהה של עד 500°C, המאפשרת הדפסה של חומרים מתקדמים במיוחד כמו PEEK, PEKK, PPS, PSU, PES ו-PEI (Ultem). שילוב זה הופך אותה למדפסת המשתלמת ביותר להדפסת פילמנטים בעלי ביצועים גבוהים. בנוסף, מערכת סינון פנימית עם מסנן HEPA מטהרת את האוויר באופן רציף.
ה-HT90 מציעה שני ראשי הדפסה כלולים – High-Flow ו-High-Temperature, והיא קלה להגדרה ולתפעול, עם תמיכה בהפעלה לא מקוונת מלאה לאבטחה מרבית, וכן במערכת ניהול הדפסות מקוונת מתקדמת.

מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90

מתעשיית התעופה ועד הרפואה

הודות ליכולתה להתמודד עם מגוון רחב של חומרים, Prusa PRO HT90 היא הבחירה המובילה עבור תעשיות רבות. ניתן להדפיס חלקי מנועים וקירור, שתלים רפואיים, רכיבים פונקציונליים למכונות, שסתומים, צינורות, רכיבים עמידים לכימיקלים, חלקים עמידים במיוחד לחום וקור, ועוד. אין פרויקט מאתגר מדי עבור ה-HT90.
עם ראש הדפסה יעודי לטמפ' גבוהות, משטח הדפסה מחומם איכותי ותא מחומם ה-HT90 היא המדפסת הכי משתלמת לעבודה עם חומרים באיכות הגבוהה ביותר. 

פתרון קירור מהיר חדשני

מערכת ניהול האוויר הייחודית תוכננה לבקרה בזמן אמת של זרימת האוויר ולהבטחת איכות הדפסה אופטימלית עם כל סוגי החומרים. מאוורר ההדפסה ממוקם בצד המדפסת, ודוחף אוויר דרך צינור ישירות אל ראש ההדפסה הקל משקל, בעוד ששסתום מהיר-תגובה מנתב מחדש את הזרימה בתוך מילי-שניות – מהר יותר מכל מאוורר קירור סטנדרטי. תכונה זו משפרת משמעותית את הדפסת בליטות, תוך שמירה על טמפרטורה מאוזנת בשאר חלקי ההדפסה ומניעת קירור יתר של השכבות.

בנוסף, מערכת סירקולציה סגורה עם מסנן HEPA מסננת חלקיקים עדינים במיוחד ושומרת על תא הדפסה נקי. שסתום יניקה אוטומטי מווסת את הטמפרטורה עבור PLA ו-PETG, כך שניתן להדפיס אותם גם עם תא סגור. רכיבים חיוניים ממוקמים מחוץ לתא המחומם, מה שמאריך את אורך חייהם.

מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90 מערכת קירור חדשנית

גדולה ומדויקת

מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90 חלק מודפס בתוך התא

השגו דיוק חסר תקדים עם Prusa PRO HT90! כיווננו את פרופילי ההדפסה כך שתוכלו לתכנן חלקים מדויקים ולעבוד ברמת דיוק גבוהה.
נפח ההדפסה הוא גליל מלא בקוטר 300 מ"מ וגובה 400 מ"מ בציר ה-Z. למדפסת מבנה קומפקטי, המוגדל עוד יותר על ידי דלת נעה אנכית, החוסכת מקום נוסף.

שכבה ראשונה מושלמת, תמיד!

מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90 שכבה ראשונה

הודות לחיישן Loadcell המדויק, ה-Prusa Pro HT90 יכולה להדפיס שכבה ראשונה חלקה ומדוייקת בצורה עקבית ובאופן אוטומטי ללא כל כיול משתמש.
בתחילת ההדפסה, המדפסת מקישה על המשטח עם הדיזה בתבנית דומית רשת על מנת למדוד את המרחק, ומבצעת חישובים אוטומטיים על מנת לכייל את המדפסת לגובה המדוייק.
התוצאה היא שכבה ראשונה מושלמת על כל המשטח, ללא כיול ידני או התערבות אדם.

מפרט טכני

  • טכנולוגיית הדפסה: Fused Deposition Modeling (fdm) 
  • נפח הבנייה: 400 × 300 Ø מ"מ, 28 ליטרים
  • קוטר פילמנט: 1.75 מ"מ
  • גובה שכבה: 0.05-0.3 מ"מ
  • חומרים נתמכים ראש הדפסה חום גבוה: PEI (Ultem), PEEK, PEKK, PPSU, PSU, PPS, PES  ועוד. 
  • חומרים נתמכים ראש הדפסה זרימה מהירה: PLA, ASA, PETG, FLEX (TPU, TPE), ABS, PA, PC, PCCF   ועד.
  • טמפ' מקסימום מיטת חימום: 155 מעלות.
  • טמפ' מקסימום תא: עד 90 מעלות.
  • טמפ' דיזה מקסימלית: 300/500 מעלות.
  • אקסטרודר: ראשים מתחלפים דיזות Revo 0.25-0.8 מ"מ
  • מהירות מקסימלית: 600 מ"מ לשניה
  • משטח הדפסה גמיש מגנטי נשלף מ-PEI.
מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90
מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90 ראשי הדפסה מתחלפים

ראשי הדפסה ניתנים להחלפה

ראש ההדפסה מוחזק במקומו באמצעות מגנטים, כך שניתן לנתק אותו מהזרועות, לנתק את הכבל מהחלק העליון של המדפסת ולהחליף אותו בדגם אחר בקלות.
ראש ההדפסה High-Flow, הכולל דיזה Revo בקוטר 0.4 מ"מ להחלפה מהירה, הוא הבחירה האידיאלית להדפסת אבות טיפוס מהירה עם חומרים בטמפרטורה של עד 300°C. לעומת זאת, ראש ההדפסה High-Temp, עם דיזה Revo בקוטר 0.6 מ"מ עמידה לשחיקה, מגיע עד 500°C, ומאפשר הדפסה עם חומרים מתקדמים כמו PEEK, PEKK ו-PEI (Ultem).
שני ראשי ההדפסה כלולים עם HT90, והחומרה תואמת לכל דיזות Revo בקוטר 0.25 – 0.8 מ"מ.

DELTA KINEMATICS

קינמטיקה של טכנולוגיית הדלתא שונה בתכלית ממדפסות FDM אחרות.

ה-HT90 מספקת הדפסות חלקות ומדויקות מימדית, ללא הפגמים האופייניים הקיימים במדפסות CoreXY או קרטזיות. זאת מכיוון שתנועת האקסטרודר הישיר נשלטת על ידי תזוזה מתואמת של שלוש זרועות קלות משקל, בעוד האובייקטים המודפסים נותרים נייחים.
המדפסת מצוידת בקושחת Klipper ובטכנולוגיית Input Shaper, המאפשרות מהירויות הדפסה גבוהות במיוחד, תוך שמירה על איכות הדפסה מרבית בכל אזור ההדפסה הגלילי.

מדפסת תלת מימד Prusa Pro HT90 דלתא קינמטיקס

פתיחת קריאת שירות

א’ – ה’ 08:00 עד 17:00 טלפון: 03-5657797 דוא”ל: [email protected]

לקוח יקר, אנא מלא את מירב המידע והפרטים, ואף צרף תמונות ולוגים במידת הצורך ואנו נחזור אליך בהקדם:

אנא מלאו את הפרטים
ונחזור אליך בהקדם